Фотозвіт

У травні на телеканалі "1+1" розпочався благодійний марафон "Ти не один", який стартував з онлайн-концерту за участю зірок українського шоу-бізнесу. За результатами марафону організаторам вдалося зібрати понад 2,5 мільйони гривень. На зібрані кошти придбали засоби індивідуального захисту для лікарів, які щодня рятують життя хворим на COVID-19.

За виручені кошти Українська Біржа Благодійності спільно з громадською платформою РазомUA, БО Міжнародним фондом соціальної справедливості за рекомендаціями МОЗ організували придбання спецодягу, обладнання та засобів захисту для лікарів. До участі у благодійності було залучено понад 600 волонтерів по всій країні. Підтримав лікарів і телеведучий Юрій Горбунов. В команді з керівником громадської платформи РазомUA Анею Гвоздяр та волонтерами на складі він розсортував другу і фінальну партію респіраторів для медиків, що придбали на виручені кошти. Всього на залучені кошти було закуплено та передано 36 490 медичних респіраторів FPP-2 для працівників 31 медичного закладу з 23 міст України, які найбільше потребують допомоги. 

Загалом за результатами марафону на залучені кошти було закуплено 3 400 одноразових та 450 багаторазових захисних костюмів, 16 000 пар захисних рукавичок, 36 490 респіраторів FFP2. Цей благодійний вантаж отримали 36 медичних закладів з 25 міст України.

Наразі організатори висловлюють вдячність усім небайдужим українцям, закривають збір та повідомляють: якщо надалі виникне потреба, благодійний марафон може бути знову активовано.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію