Закупили першу частину корму в рамках проєкту!

Закупили закупівлю 112 мішків (1680 кг) корму для собак, що були доставлені у притулки: ГО „Добропільське ТЗТ „ЗОО-МІСТО” (Добропілля, Донецька обл), БО „Отримай друга” (с. Фонтанка, Одеська обл.), БФ„Без кордонів” (c. Сливине, Миколаївська обл) та ГО „Громадська правова ініціатива” (Добропілля, Донецька обл), ГО „ТЗТ ”АЛЬФ” (Запоріжжя), ГО „Вухастики-Пухнастики” (Запоріжжя).

У плані закупівлі корму відбулися зміни, оскільки від того моменту, як ми подавали заявку на розміщення проєкту, ситуація дуже сильно загострилась - у тих регіонах, яким ми закупили зараз корм, вона стала катастрофічною і тому ми перенаправили наявні ресурси туди.

Також ми отримали гуманітарний корм раніше і нам вдалося переказати його якраз у притулки у Сумській, Чернігівській, Житомирській та Рівненській областях тому ми вирішили допомогти Донецькій та Запорізькій обл., що також є прикордонною територією.

У притулках у Миколаївській та Одеській областях знаходиться велика кількість евакуйованих тварин з прикордонних регіонівяким також дуже була потрібна допомога.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію