Нехай Микита живе! 7

Завдяки  вашим добрим серцям в нас була змога пройти з Нікітою черговий курс реабілітації в Центрі " Апіс - меліфіка" ! Наш курс був лише сім днів, але вони були дуже інтенсивні і насичені! Заняття тривали з десятої ранку і майже до п'ятої вечора.

 

Не все нашому Нікітосу вдавалось легко, багато сліз на фізичній реабілітації, але є значні зміни на краще і ми і спеціалісти їх бачимо, що не може не тішити нас!!! Він став крепший у спинці, краще спирається на ніжки, розслабилися ручки. І це надихає! А на заняття з психічної корекції, до логопедів і сенсорної інтеграції він проситься сам і всі спеціалісти на цьому курсі помічали зміни кожного дня!!! В нього покращилося логічне мислення, він обирає правильну відповідь з декількох варіантів підтверджуючи відповідь поглядом і посмішкою, намагається повторювати звуки і дуже радіє коли в нього виходить і його хвалять!!! Після сенсорної інтеграції покращілося відчуття власного тіла і стало помітно покращення вестибюлярних відчуттів. Він намагається керувати своїми ручками щоб взяти потрібну іграшку і покласти її у вказане місце, чи віддати у руки. Завдяки барокамері і магнітотерапії в нього зменшився тонус і він краще спить в ночі, а в день замість п'яти хвилин спить майже пів години і встає повний сил і з гарним настроєм!

 

Ми віримо в нашого Нікіту!  Знаємо, що нам неможна зупинятися і лише регулярні реабілітації йому допоможуть, тому нам дуже важлива і потрібна ваша допомога!

Щиро дякуємо,  що і ви вірите в нього!

Дякуємо, що ви з нами!!!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію