Нехай Микита живе! 7

Дорогі наші) Трішки новин від Нікітоса)

Свята святами,а ми мусимо займатись не дивлячись на все. На зараз ми закінчили першу і довгоочікувану  реабілітацію в цьому році в Центр Стимуляції Мозку - нейрореабілітація   , професійні реабілітологи, логопеди й корекційний педагог відмітили наші маленький успіхи і відмітили, що Нікітка прагне займатися!!!!

Йому подобається і він старається!!!! Нікітка на курсі поміцнішав, трошки кріпше і рівніше стала спина, кріпший у шиї та ручках, дуже добре почав розуміти цифри і просторову орієнтацію. До спеціалістів які вже займалися з ним він йшов на контакт одразу, а от новеньким треба було знайти підхід))) Курс промайнув, а ми і не помітили, щільний графік з 9 до 12 і з 14 30 до 18, а іноді і довше сумувати не дали)))  Ми отримали  багато домашніх завдань і вже складаємо новий робочий графік вдома.

Хочеться подякувати реабілітаційному центру, керівникам центру та персоналу,  дякуюємо Вам за толкову, серйозну і тяжку роботу з Нікіткою.

  Центр дійсно дуже толковий, но і не їз дешевих, як не як спеціалісти в центрі знаюсь свою справу. Основну суму за реабілітацію Нікітки перекрили два фонди. Фонд "Киян", Сharitable Foundation "Kyian" та ВБФ "Крона"  .і це завдяки одній людині Виктория Чередниченко  - дякую Вам.

Ітак, окрема величезна подяка Благодійний Фонд "Киян", Сharitable Foundation "Kyian". , який знову і знову підтримує Нікітку і допомогає нам! О00 грн) і додали її на сплату нашої реабілітації.

 Ще раз упевнююсь, що дива поруч, підтримка може прийти звідки не очікуєш!!! Безмежно вдячна кожному і усім вам за можливість бути на крок ближче до нашої мети, до щасливого дитинства!!!

 

Від Нікітушки всім цьомчик! Бережіть себе! Любові і усього найкращого на ваших шляхах!!!!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію