Проміжна закупівля та завершення збору

Шановні донори, щиро дякуємо вам за підтримку нашого проекту та повідомляємо про закриття збору коштів на обладнання для відділення дитячої реабілітації Лікарні Святого Миколая!

Наш збір коштів розпочався 25.05.2023 р. на суму 35 360 000,00 грн. для забезпечення обладнанням Відокремленого підрозділу “Лікарня Святого Миколая” Комунального некомерційного підприємства “Львівське територіальне медичне об’єднання “Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги”, щоб мати змогу більш ефективно надавати повний спектр реабілітаційної допомоги.

Оскільки за період збору коштів надходили кошти з інших джерел фінансування, сума збору зменшилась до 34 448 160,00 грн.

На підставі листа запита на перерахування коштів від 27.09.2023 р. на наш рахунок було перераховано кошти в сумі 5 195 000,00 грн. на ці кошти було здійснено часткову закупівлю обладнання для відділення дитячої реабілітації Лікарні Святого Миколая. Нижче додаємо фотозвіт та список обладнання:

  1. Система для мобілізації організму та функціональної реабілітації Imoove 600, ALLCARE innovations, має широкий спектр функціональних реабілітаційних застосувань. Ця система дозволить функціонально та динамічно лікувати величезну кількість кістково-м’язових патологій, запроваджуючи новий підхід до реабілітації. Це засіб реабілітації, заснований на використанні, контролі, реабілітації та оптимізації природних спіральних рухів тіла. Реабілітація, що виконується в повній безпеці, швидкість і амплітуда регулюються відповідно до терапевтичних потреб.
  2. Сходи для перенавчання ходьби призначені для тренування координації рухів та уміння підтримувати рівновагу; балансування у стоячому положенні; допомоги при відновленні навиків ходьби, самостійного підйому сходами та тренування різних груп м`язів.
  3. Апарат фокусованої п’єзоелектричної ударнохвильової терапії enShock розрозширить можливості екстракорпоральної ударно-хвильової терапії (ESWT) за рахунок нового модуля точкової ударно-хвильової терапії. Завдяки винятковій точності п’єзоелектричного фокусування апарат дозволить спеціалістам дитячого реабілітаційного відділення проводити терапію по тригерних точках без болючої для клієнта пальпації.
  4. Апарат для лазерної терапії Opton Pro дасть змогу набагато ефективніше лікувати поверхневі травми скелетно-м’язової системи, адже стимуляція клітин при дії лазерного випромінювання відзначається прискоренням клітинної проліферації і посилення внутрішньоклітинного метаболізму.

 

У зв’язку з тим, що німецька організація DAHW з міста Вюрцбург погодилась дофінансувати проєкт “Найкраща реабілітація для Незламних дітей”, збір коштів було зупинено та зменшено суму до 17 439 600,59 грн.

Після отримання і реалізації залишку зібраних коштів проєкта буде наданий фінальний звіт в строки згідно Правил, Принципів та Процедур БО МБФ “УББ”.

Ще раз висловлюємо щиру подяку всім донорам за підтримку проєкту!

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію