1400 наборів видано родинам з дітьми

Шановні донори та усі небайдужі, хто долучився до реаізації проєкту!

Повідомляємо, що на зібрані кошти у сумі 910 000,00 грн ми зібрали 1400 наборів по 10 кг кожний, які було видано родинам з маленькими дітьми, що знайшли прихисток у Нововодолазькій громаді. Таким чином нам вдалося охопити близько 2500 осіб. Вартість 1 набору склала близько 650 гривень, а енергетична цінність більше 39 000 Ккал. Продуктів у наборі достатньо, щоб повноцінно прохарчуватися 2 тижні родині з 2-3 осіб.

До наборів традиційно увійшли тільки продукти тривалого зберігання: макарони, рис, пшенична крупа, гречка, цукор, олія, тушковане м'ясо, консервована риба, чай, згущене молоко та вафлі.

Завдяки тісній співпраці з місцевими органами соціального захисту, що опікуються справами вимушено переміщених осіб, нам вдалося організувати централізовану видачу продуктових наборів за 1 день – 27 жовтня 2022 року, продукти отримали родини з 12-ти старостинськіх округів Нововодолазької громади. Усі бенефіціари пройшли процедуру ідентифікації, перебувають на обліку та мають підтвердження свого статусу. Допомога надавалася на кожну дитину, при наявності усіх підтверджуючих документів.

Від імені нашої організації та від імені родин, які отримали продуктові набори, висловлюємо вдячність Благодійній організації Міжнародний Благодійний Фонд «Українська Біржа Благодійності» та благодійникам, які підтримали цей проєкт! Це дуже вагома і важлива допомога для цих людей.

Дякуємо за вашу доброту!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію