Оплачено обладнання для лікарні ОХМАТДИТ на суму 12,195 млн грн

Шановні донори!

Ми щиро вдячні вам за благодійні внески. Особливу подяку висловлюємо компанії Київстар, яка надала 10 мільйонів гривень на закупівлю критично необхідного обладнання для відновлення робити лікарні ОХМАТДИТ.

Раді повідомити, в рамках даного проєкту було оплачено два унікальних апарати, загальною сумою 12 195 000 гривень, а саме:

12.08.2024 ми оплатили ультразвуковий сканер для візуалізації в загальній та лапароскопічній хірургії BK Medical ApS (Данія). Вартість обладнання - 8 500 000 грн. Апарат буде використовуватися  відділеннями ургентної хірургії та дитячої нейрохірургії, де щорічно проводяться понад 1700 складних хірургічних втручань з використанням сканера. Це обладнання закуповується замість знищеного під час ракетного удару.

15.08.2024 оплатили ЛОР-комбайн Medicenter Intra Вартість обладнання -  3 695 000 грн. Функціональність комбайна дозволить лікарям проводити широкий спектр діагностичних та терапевтичних процедур у відділенні дитячої отоларингології, в якому проходять обстеження та лікування понад 4000 пацієнтів на рік.

Наразі працюємо над погодженням іншого критичного обладнання, яке буде допомагати рятувати дитячі життя.

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію