Перший крок Вані. 3

Доброго та мирного дня.🌸💙💛 Сьогодні закінчився наш вже другий курс реабілітації в Центр реабілітації та нейрофізіології «Я є». Хочемо висловити слова вдячності Благодійний Фонд "Киян", Сharitable Foundation "Kyian". , на чолі з  Viktoriia Cherednychenko , та всім спонсорам, хто долучався до збору коштів нам на реабілітацію.🙏🙏🙏 Низький Вам уклін ♥️.  Без Вас нам не впоратися. А займатися 💪💪💪 нам потрібно, щоб жити повноцінним життям.

 

Ми пройшли такі процедури: логопедичний комплекс (заняття + лого-массаж); корекційний педагог; апаратний массаж; сенсорна інтеграція; ну і звичайно ж ЛФК (нам без нього ніяк).  За цей курс Ваня навчився краще утримувати рівновагу, навіть трішки простояти без підтримки, зменшилася спастика, покращилася вимова.

 

Ну і як завжди, це вже мабуть традиція центру, в кінці нам подарували подарунок. Дуже приємно 🤗 і щиро дякуємо Вам🙏🙏🙏 за гарну атмосферу, за подарунки і за смачну каву🤗☺️.  Це місце куди хочеться приїхати знову. І ми обов'язково приїдемо... Родина Івана Клець

БУТИ ДОБРУ!

 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію