Новини травень 2024

У Іллі Зотова цукровий діабет. Через стрес і підліткові гормональні стрибки рівень глюкози в нього може коливатися від 2,5 до 27 при нормі 5. Йому часто потрібне додаткове введення інсуліну. Аби не робити болісний укол, Ілля готовий відмовлятися від їжі.

Інсулінова помпа, на яку триває наш збір, замінить ін'єкції, дозволить тримати рівень цукру під контролем, уникнути ускладнень! Помпа та розхідники до неї коштуватимуть 102 506 грн.

Ілля навчається дистанційно у 8 класі, бо його родина живе в прифронтовому Марганці. Не зважаючи на хворобу, в нього серйозні плани на майбутнє: хлопчик мріє вступити до медичного коледжу і додатково займається хімією. Також Ілля любить гуляти містом з друзями, відкривати для себе нові місця. А ще він почав захоплюватися виготовленням ароматичних свічок!

У червні Іллі треба пройти обстеження через «високі цукри», щоб для нього підібрали необхідну дозу інсуліну. Хоч він і дотримується режиму харчування, але через його дорослішання часто трапляється різке підвищення цукру.

Мамі Іллі не під силу придбати помпу та розхідники, щоб позбавити сина від багаторазових ін'єкцій інсуліну. Друзі, давайте підтримаємо цього цілеспрямованого хлопчика та його маму!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію