Новини липень 2023

Даня Олефір із початком канікул став частіше відвідувати спортзал: для людини з цукровим діабетом це дуже важливо. Разом із мамою вони намагаються частіше відпочивати, виїжджають на природу: адже це останні відносно безтурботні літні канікули. Наступного року Даня закінчить 11 класів і вступатиме до вишу.

Хоча безтурботним це літо для Дані можна лише з великою натяжкою. Перша причина: війна. У лютому 2022 Дані з родиною довелося переїхати з Золотого Луганської області до Тернівки Дніпропетровської області та облаштовуватися з нуля на новому місті.

Друга причина: цукровий діабет. Самопочуття зараз у Дані непогане, але сенсори Фрістайл Лібре 1 зникли з продажу і доводиться проколювати пальці для моніторингу глюкози. Пам'ятаєте, як неприємно здавати кров із пальця? Дані доводиться так робити від 5 до 10 разів на день, і це досить-таки отруює життя.

Тому Даня дуже чекає на завершення збору й закупівлю нових сенсорів із рідером: це не тільки позбавить його зайвого болю, але й зменшить ризики для здоров'я, які виникають через можливі "стрибки цукру".

Дуже просимо підтримати Даню!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію