Надали допомогу для 1350 родин ВПО

Шановні благодійники!

На зібрані кошти у сумі 877 500,00 грн ми забезпечили харчами 1350 родин ВПО, що оселилися у Пісочинській громаді. А це приблизно до 2500 осіб, які тепер зможуть тривалий час підтримувати себе їжею. Видача пакунків відбулася 26 жовтня 2022 року в таких населених пунктах Пісочинської громади: смт Пісочин, с-ще Рай-Оленівка, с. Надточії, с-ще Березівка, с-ще Коротич, с-ще Новий Коротич, с. Стара Московка, с. Олешки. Усі бенефіціари пройшли процедуру ідентифікації, перебувають на обліку у місцевих органах соціального захисту, та мають документальне підтвердження свого статусу. Перевага надавалася родинам з дітьми.

Для домогосподарств, де мешкають 4 і більше осіб – було видано 2 продуктових набори на родину. У домогосподарствах де 2 і більше дітей – допомога надавалася на кожну дитину, при наявності усіх підтверджуючих документів.

Вартість 1 набору склала близько 650 гривень, загальна вага набору – понад 10 кг, а енергетична цінність більше 39 000 Ккал. При раціональному вживанні набору вистачить на 4 тижні для 1 особи, і на 2 тижні для родини з 2х осіб. Усі продукти у наборах з довгим терміном придатності, що особливо актуально в нинішніх умовах.

Родини вимушено переміщених осіб висловлюють щиру подяку Благодійній організації Міжнародний Благодійний Фонд «Українська Біржа Благодійності» та благодійникам, які підтримали цей проєкт! Дякуємо за вашу доброту у цей важкий час!

 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію