Новина про успішну реалізацію зібраних коштів

Шановний благодійнику, 

від імені БО “БФ “Майбутнє для України” раді повідомити, що кошти, зібрані на кейс “Подолання травми сексуального насилля під час війни” у розмірі 19 894 грн, пішли на оплату 17 психологічних консультацій для жінок, які зазнали сексуального насильства з боку російських військових.

Професійна психологічна допомога жінкам надається в межах проєкту GIDNA анонімно та безплатно. Мета проєкту — підтримати якомога більше українських жінок, які пережили сексуальне насильство від рук окупантів або стали його свідками, допомогти їм подолати травматичні наслідки та віднайти в собі сили знову повернутися до повноцінного життя. 

Усі консультації надають психотерапевтки, які мають багаторічний досвід роботи саме з травмою насильства та пройшли спеціальне навчання у психологині Рут Дорум з Ізраїльської коаліції травми (Israel Trauma Coalition), яка спеціалізується, зокрема, на роботі з травмами сексуального насильства та ментальними наслідками війни. 

Про всі використані кошти подається фінансовий звіт.

Дякуємо всім, хто долучився до збору! Підтримка ментального здоров’я наших жінок — це внесок у продовження нашого українського роду та нації! 


 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію