Новини травень 2024

У чотири місяці Єгорчику Лінькову діагностували муковісцидоз. Щоб жити, йому потрібно постійно приймати дорогі ліки. 

Незважаючи на хворобу, Єгор – життєрадісний, цілеспрямований хлопчик. Його мрія – відвідати Японію. Поки що він навчається у 2 класі та вивчає англійську, але в планах – вивчити і японську.

Єгорчик, як і всі дітки його віку, любить кататися на велосипеді, бігати, стрибати, але доводиться переривати ігри, адже щодня його життя планується щохвилини і складається з нескінченної низки прийомів препаратів та інгаляцій.

Життя Єгора в небезпеці не лише через муковісцидоз. Дуже важко він переносить щоденний обстріл рідного Харкова. Особливо після того, як у квітні 2022 року поблизу будинку вибухнула ракета і залишила замість вікон дірки у стіні.

З кожним прийомом їжі Єгор приймає Креон; йому завжди потрібні також Урсофальк та Окістар Хіал. Ліки мають купуватися за рахунок державного та місцевого бюджетів, але Креон цього року Харків ще не отримав; місцевий бюджет на мілині зі зрозумілих причин, тому в закупівлі Урсофалька теж відмовлено.

Оксана виховує сина сама – батько обмежився щомісячним переказом у 1 500 грн. Друзі, давайте допоможемо зібрати кошти, щоб забезпечити Єгорчика на 6 місяців необхідними препаратами, які зможуть продовжити життя йому життя!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію