Новини червень 2024

У двійнят Андрійка та Софійки один діагноз на двох: ДЦП. Їм дуже потрібна наша з вами підтримка, щоб пройти 2 чергових курси реабілітації.

Чудові результати Софія й Андрій отримують після занять у «Іоанновому центрі». Так як у Андрійка трапився відкат у розвитку, коли він із пневмонією лежав у реанімації, хлопчикові вкрай важливо надолужити втрачене.

Брат і сестра навчаються дистанційно в 1 класі за інклюзивною програмою. Діти чудово розуміють звернене мовлення, але поки що не говорять. Вони спілкуються з учителем та однокласниками, «натискаючи» на клавіатуру за допомогою очей.

Під час повітряної небезпеки сім'я ховається за двома стінами – батьки, як можуть, бережуть своїх дітей. Старший брат Соні та Андрія минулого літа загинув у боях під Бахмутом.

У серпні брата з сестрою чекають у «Іоанновому центрі», щоб продовжити роботу над зміцненням м'язів тіла, моторикою рук, мовленням, координацією.

Друзі, давайте зберемо необхідні кошти, щоб Сонечка та Андрійко пройшли 2 важливі для них курси реабілітації в «Іоанновому центрі»!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію