Вікторія завершила 11 курс реабілітації

Вікторія пройшла одинадцятий курс реабілітаційного лікування у Трускавецькій клініці. Саме тут дівчинка отримує блискучі результати від пройденого лікування.
 
Дванадцять днів інтенсивних занять з реабілітологами Міжнародного центру, часті прогулянки на свіжому повітрі та міцний сон допомогли дитині розслабити спастику рук та ніг. У дівчинки покращився зір, а очі набули виразніших форм. Вікторія добре переносила назначені їй процедури, і навіть жодного разу не плакала.
 
"Кожного разу, як з донечкою приїздимо до клініки, ми переживаємо неймовірні відчуття - неначе ми знову повернулися до рідної домівки. Вікторії тут дуже комфортно, вона радіє та почуває себе добре. Ми зустрічаємо багато знайомих лікарів, одним словом Вікторійку тут знають усі. Цього курсу нам вдалося зустріти багато батьків та дітей з якими ми раніше проходили лікування. Шкода, що реабілітація пролетіла дуже швидко", ділиться своїми враженнями від перебування у Трускавці мама Вікторії, п. Віра.

Сім’я Пеци-Довбуш уже повернулися до рідного Івано-Франківська. Тут вони знову наполегливо працюватимуть над тілом Вікторії, але уже із новими силами та натхненням, якого набралися на курорті. Вже навіть встигли відвідати стоматолога та пролікувати проблемні зубки Вікторії.
 
Дякуємо всім хто допомагає нам в оплаті реабілітаційного лікування для Віки. Завдяки нашим старанням дитина має можливість зростати, покращувати якість свого життя та боротися із складним захворюванням, яке переслідує її з перших днів появи на світ.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію