Фотозвіт

Передали допомогу Чернівецькій центральній міській клінічній лікарні та Подільській міській лікарні

Без кисню неможливо уявити існування людини. Чи варто говорити про те, наскільки він важливий для новонародженої та передчасно народженої дитини?! Щоб вимірювати рівень кисню в крові дитини, яка нещодавно з'явилася на світ, неонатологи використовують пульсоксиметр.

Такий пристрій використовується в педіатрії в кожній палаті інтенсивної терапії. Датчики пульсоксиметра охоплюють широкий спектр вимірювань, даючи змогу медичним працівникам отримати більше відомостей про поточний стан немовляти. Усі показання моментально виводяться на екран. Якщо рівень кисню впаде нижче критичної норми, пульсоксиметр видасть тривожний звуковий сигнал, що дає змогу медикам оперативно відреагувати та розпочати реанімаційні дії.

Завдяки благодійному кешбеку від клієнтів Монобанку та проєкт Куражу нам вдалось передати в Чернівці 3, а в Подільськ 1 пульсоксиметр.

В рамках проєкту, що ще збирається, метою є допомога трьом лікарням та забезпечення кожної декількома одиницями обладнання. Кожен бажаючий може зробити свій внесок та допомогти придбати устаткування в регіони.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію