Тисячі врятованих життів захисників в обмін на Porsche

Порятунок життів наших захисників вартий всього! Так вирішив голова ГО "Офіс трансформації" Максим Бахматов і розіграв за донат свою власну автівку Porsche!

Платформа dobro.ua та проєкт Тати Кеплер “Птахи” радо стали партнерами збору задля забезпечення засобами тактичної медицини бійців ЗСУ, медиків та медикинь, які працюють й рятують життя у місцях ведення бойових дій!

"Я міняю власне авто та комфорт на реальні життя бійців ЗСУ. Я не олігарх і не маю багато авто. Я нормальна людина. Багато працюю. Авто одне. Чи пройшов я кризу середнього віку – я не знаю, але Porsche готовий подарувати. Мені важливо після перемоги розповідати онукам цю історію. Дідо Порш розіграв, щоб ЗСУ допомогти. Супер! Роблю прозорий збір, тому всі звіти - на dobro.ua", – розповідав Бахматов на початку збору.

На прикінці збору Максим Бахматов зазначив: «А для чого я це роблю? Тому що війна закінчиться, всі будуть великі молодці. Кожен буде пригадувати, хто і що робив під час війни, а Максим Ісанович пригадає, що колись був Porsche, він його віддав і спас  п’ять тисяч людей разом з dobro.ua і Птахи. І ці відчуття, ти ж їх ніколи не купиш ні за що».   

На тактичну медицину для захисників України вдалося зібрати 5 400 000 гривень!

Загалом благодійний збір Максима Бахматова тривав 173 дні і було зібрано 6 700 000 грн. Частина зібраної суми пішла на сплату податків при даруванні авто, оплату мит, податків та на забезпечення діяльності ГО “Офіс трансформації”.

Хто отримає допомогу:

Ця кількість тактичних засобів допоможе врятувати близько 5000 тисяч життів (майже п’ять батальйонів) та вже невдовзі відправиться (або вже у них) до таких підрозділів:

  • Полк Азов;
  • 3-тя окремої штурмової бригади (3 ОШБр)
  • Окремий  розвідувально-диверсійного підрозділу Кракен;
  • 108-й окремий механізований батальйон Вовки Да Вінчі;
  • Спецпідрозділ контррозвідки;
  • Спецпідрозділ Головного Управління Розвідки;
  • 3-й Прикордонний загін імені Героя України Євгенія Пікуса, відділ прикордонної служби; 
  • 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців;
  • інших військових частин ЗСУ.

Що закуплено і чому це важливо:

1. ІT Clamp рановий затиск  – це пристрій для зупинки кровотечі з доведеною ефективністю, який негайно зупиняє кровотечу, є безпечним і простим у використанні (ІT Clamp, USA) – 400 од.

2. Ізраїльські бандажі 4” – це гемостатична пов'язка яка активно застосовується у пара медицині, невідкладній допомозі, він  сприяє швидкому усуненню кровотеч при вогнепальних або механічних травмах (SafeGuard Medical, Israel) – 1050 од.

3. Ізраїльські бандажі 6” (SafeGuard Medical, Israel) – 1000 од.

4. Ізраїльські абдомінальнi бандажі 8” (SafeGuard Medical, Israel) – 500 од.

5. HYFIN Оклюзійні наклейки вентильовані, подвійний пакет – це наклейка з клейкою основою, яка використовується при пораненнях грудної клітини. Наліпка має високу адгезивну основу, за рахунок якої кріпиться на уражену ділянку і перешкоджає потраплянню повітря в рану, запобігаючи розвитку пневмотораксу (HyFin, USA) – 3000 од.

6. Xstat12 перев'язувальний кровоспинний апарат - кровоспинний пристрій для лікування вогнепальних та осколкових поранень. XSTAT працює шляхом введення невеликих губок, що швидко розширюються, у порожнину рани за допомогою аплікатора, схожого на шприц. (xStat, USA) – 500 од.

7. Ковдра для виживання від Bundeswehr – ця ковдра, призначена для зменшення тепловтрат чи перегрівання людського тіла в екстрених випадках, зазвичай зроблена з металізованої плівки. ( Bundeswehr, Germany) – 1000 од.

8. Захист очей – це захисна алюмінієва пластина з анатомічно вигнутим пластичним і легким перфорованим металевим екраном. Даний щиток завжди накладають на око після отримання травми або після операції на ньому (Eye Shield, North American Resque, USA) – 1000 од.

9. Контейнер для таблеток (China) – 1000 од.

Все, що є у цьому переліку є критично необхідним для того, щоб рятувати військових, які отримують поранення на фронті. 

Всі благодійники, які долучилися до збору Максима Бахматова, платформи dobro.ua та проєкту “Птахи” Тати Кеплер стали рятівниками для тисяч наших бійців, які зазнають травм, захищаючи нас від ворога. Спільно з командою Тати Кеплер, ми забезпечили військовим найякіснішою тактичною медициною.” - Ірина Гуцал, директорка dobro.ua 

Кожен внесок - це врятоване життя!

Дивіться детальний відео звіт, як були використані благодійні кошти та що саме вдалося придбати з засобів тактичної медицини.

 TURBO Porsche ПанаМЕРА Бахматова за донейт на ЗСУ

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію