Відновлення проєкту

Шановні Донори! Так склалося, що Артему надалі належить пройти через ще одно оперативне втручання. Воно вже буде проводитися в іншій клініці. Мова йде про пластику обличчя по видаленню тканин, які утворилися під час попередніх. Тому ми звертаємось до МБФ «УББ» по допомогу, а саме – відновити проєкт та продовжити збір.

Артем був госпіталізований у клініку «Халле» і пробув там з 15.07.2020 р. по 20.07.2020 р. За цей час Артему було зроблено закриття трахеостомічного отвіру (тобто знято трубку, зашито отвір і наразі Артем дихає сам), ларингоскопія, обстеження гортаноглотки, видалення чотирьох зубів щелепно-лицьовими хірургами (скористалися моментом, коли Артем був під наркозом під час оперції по закриттю трахеостомічного отвору). Оперативне втручання пройшло без ускладнень. Артем швидко навчився дихати самостійно і наразі проблем з диханням немає.

          Але, оскільки німецький благодійний фонд «Ein Herz für Kinder» в повному обсязі оплатив лікування Артема у німецькій клініці «Халле», кошти зібрані за проєктом «Посмішка через силу. 6» у розмірі 116000 грн не було витрачено. За узгодженням з командою МБФ «УББ» та враховуючи, що надалі дитині ще потрібні операції, дані кошти будуть витрачені на наступну операцію Артема.

          29.09.2020 р. ми отримали рахунок на наступне лікування (пластичне оперативне втручання на обличчі Артема) на загальну суму 8550 євро (еквівалент у гривнях 282000 грн) у клініці в Ебєрсвальді, але клініка у зв’язку із пандемією не знає коли зможе прийняти Артема для проведення операції. Орієнтовно операція можлива навесні 2021 року чи улітку 2021 року.

           Тож враховуючи дані обставини, ми відновлюємо проєкт на сайті dobro.ua та збільшуємо суму збору до 280000 грн. і продовжуємо збір коштів у розмірі 280000 грн на наступну операцію Артема Стадника в клінічному центрі судинних аномалій у клініці ім. Вернера Форсмана (Werner Forßmann Krankenhaus, м. Еберсвальде, Німеччина)

            Вдячні кожному за підтримку дитини і допомогу у зборі коштів!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію