Поставити хлопчика на ніжки. 3

Вже більше року триває страшна війна, яка кожному українцю залишає кривавий слід на серці. Зруйновані плани, перевернуте життя, втрачений час…

 Нажаль, найгірший ворог для ДЦП це -ЧАС та відсутність реабілітації ! Кожен день грає велику роль, тому що по мірі росту дитини без належної реабілітації спастика, як злий ворог підступно руйнує все, що здобувалось роками.

Чим старшою стає дитина, тим сильнішою стає спастика, яка в буквальному сенсі, просто викручує дитяче тільце. Без активної реабілітації це стається на очах.

Завдяки  Вікторії Матвіївні Чередниченко засновниці БФ «Киян» мій син Нікіта Корнєєв має змогу зараз проходити реабілітацію в “Pediatric Physical Therapy”.

Хороші спеціалісти займаються з дитиною та намагаються надолужити все втрачене за останній рік. Нікітка розуміє, що після занять відчуває себе краще, тому він дуже старанно виконує все,що йому кажуть спеціалісти.

Вікторія Матвіївна, як ангел охоронець, багато років опікується Нікіткою, радіє його успіхам хвилюється за його здоров’я і завжди в будь якій ситуації підтримує мене. 

Після кожної розмови з Вікторією Матвіївною з’являється віра в світле майбутнє, а це дорогого вартує. Неможливо передати словами всю вдячність яку відчуває моє серце до цієї неймовірної жінки та людини з великої літери.

 Хочеться щоб таких людей було якомога більше, тоді б і світ був добрішим та світлішим.

З повагою та великою шаною мама Алла

БУТИ ДОБРУ!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію