Просто повір у мене!

Доброго дня наші дорогі помічники!

Хочу подякувати всим -всим благодійників, які допомогли у зборі коштів для проходження реабілітації 3 07.02.2022 по 18.02.2022 в центі -Центр Стимуляції Мозку-нейрореабілітація.

Щиро Вам всим дякую за Вашу фінансову підтримку, за те що, вселяєте промінь надії в моє серце. Завдяки Вам з'являється віра, що все можливо, що є на світі люди, яким небайдужа доля мого Дениса. Адже без вашого пожертвування ми не мали змоги відвідати цей центр,  бо ціна реабілітації не підйомна для нашої родини.

Ось і закінчилась наша перша, довгоочікувана реабілітація в цьому центрі. Сказати, що я в захваті від центру, це нічого не сказати,  просто супер! Тут працює  професійний реабілітолог, логопед, педагог корекційний, педагог сенсерної інтеграції, вперше спробували барокамеру, я також разом із синочком оздоровилася, ультрозвукова терапія- всі вони відмітили , що Денис прагне займатися, йому подобається, він старається.

Курс був дуже насиченим та різноманітним,  після якого отримали хороші навики.

Хочу сказати, що після курсу ЛФК , Денис сам спробував, тримаючись за поручень, зайти по сходам до квартири, це наше перше досягнення. Я була неймовірно щаслива! Логопед допоміг сприяти новим звукам, сердечно дякую Ірині за хороший настрій та позитив до мого синочка. Корекційний педагог допоміг Денису стати більш зосередженим, уважним, однозначно показав дивовижний результат.

Сенсорна кімната це мабуть було найкраще заняття для Дениса. Дякую Дарині за крутезні уроки. Зменшилась рухова незграбність, покращилась артикуляційна моторика, увага, збільшився об'єм сприйняття.

Дякую Вам Вікторія Матвіївна, за організацію збору коштів на реабілітацію.

Нехай Ваше добро повертається в стократ.

Ні кроку назад, тільки вперед за новими досягненнями, плануємо вже скоро повернутися до Вас.

ВИ НАША НАДІЯ!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію