Просто повір у мене! 2

Доброго дня всім🥰

Сьогодні вже час прощатися із Міждународний центр реабілітації та нейрофізіології" Я є", дивлячись на нестабільний стан в нашій країні, ви змогли відкрити сучасний центр для наших чудових діток з особливими потребами.

Щиро дякую всім фахівцям за індивідуальний підхід  в  лікувальній реабілітації,  за рекомендації, за професіоналізм у своїй справі👍

Дякую за нескінченну доброту та тепле ставлення.

 

Цього разу ми взяли  такі процедури: можочкова стимуляція,  зробили планове ЕЕГ,  корекційний педагог, логопед, ЛФК, сенсорна інтеграція, ультрозвукова терапія, та консультація  з неврологом.

 

Пройшовши повний курс, одразу помітні покращення у поведінці, у ходьбі, покращилась концентрація уваги. Укріпилися м'язи спини, живота. Збільшилась загальна сила  м'язів тіла. Навчився стояти , і навіть ловити мяч на хиткій поверхні, підіймається сходинками, але ще тримається за поручні.

Покращився тонус артикуляційних м'язів на відтворення губних звуків, говорить нескладні слова, "мені", "око" , і це все завдяки вам!

 

Дорогі благодійники, від чистого серця дякую вам за те, що ви є у нас,за вашу надійність🙏

Спасибі кожному, хто допоміг фінансово нашому Денису. Дякую за підтримку! Без вашої допомоги нам не справитися. Так склалося життя, що реабілітація як ковток повітря для Дениса.

 

Особливі слова вдячності летять до президента Благодійного фонду "Киян" Чередниченко Вікторії Матвіївні, за постійний порятунок, Ви неймовірні! Ви справді рятуєте мого сина, і надаєте можливість крокувати до нашої  завітної мрії.

 

Трошки відпочинимо, наберемось сили і знову повернемося до вас .

ВИ НАША НАДІЯ👐 Родина Пузань Дениса

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію