Незламні мами

Незламні мами. Вони народжували від "градами" і бачили, як вибухають їх будинки...

   З червня реабілітаційний табір проєкту «Незламна мама» від «Фонду Маша» Маші Єфросиніної приймає жінок і дітей, що постраждали від війни. Три тижні з українками та їх дітьми працюють психологи за спеціально розробленою унікальною програмою реабілітації. Потім на підопічних Фонду чекають три місяці онлайн-підтримки.

   Учасниці «Незламної мами» - дійсно справжні незламні мами. За місяці повномасштабної війни в Україні вони багато бачили і багато пережили. Вони були в окупації, народжували в підвалах під обстрілом «градів», бачили, як ворожі снаряди потрапляють в їх будинки. Вони ховалися у воронках від бомб, закривали вуха своїм дітям, щоб ті не оглухли від вибухів. Вони – це Миколаїв, Буча, Чернігів, Маріуполь...

    В таборі «Незламної мами» ці жінки повертаються до життя – арт-терапія та тілесна терапія, групові та індивідуальні заняття, походи, багато любові, тиші і спокою. Дні розписані по годинах. Під час реабілітації українки перезавантажуються, видихають. В них з’являються сили.

 – Нам з сином дуже тепло і затишно в таборі, - говорить ще одна учасниця проєкту Олена. – Через війну він став дуже лякливий, постійно плакав, боявся чогось. Завдяки роботі з психологами я зрозуміла, що коїться з моєю дитиною і тепер знаю, як з цим працювати.

 – Тепер я знаю, що в тому, що я хочу випити каву і з’їсти тістечко, немає нічого страшного, – посміхається незламна мама Юля з Миколаєву.

    В цьому відео – нарізка історій наших незламних мам і їх відгуки про реабілітацію. Подивіться його, щоб зрозуміти, яку велику справу робите, допомагаючи проєкту «Незламна мама».

 

 Дякуємо всім, хто долучився і долучиться до збору! Відновлюємо життя жінок, щоб вони відновлювали Україну! 

Проєкт «Незламна мама» реалізовано у партнерстві з Асоціацією єврейських організацій і общин України ВААД та за допомоги бренду Gelius. Збір донатів на проєкт відбувається на платформі dobro.ua

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію