Рятівна реабілітація для Назара.

Шановна Вікторія Матвіївна!

 

Чи можна підібрати такі слова, щоб щиро висловити нашу вдячність!

Вдячність за постійну підтримку і допомогу!

Вдячність за турботу про нашу дитину!

Вдячність за можливість проходити вкрай необхідні реабілітації і лікування!

 

Після перенесеної операції нашим сином і важким станом, ми дуже переживали чи зможе Назарчик повернутися до свого звичайного ритму і занять! І от наша перша реабілітація після тривалої перерви і відновлення показує, який наш сильний хлопчик і яких результатів можна досягти.

Вже на першому тижні занять наш хлопчик за допомогою реабілітолога став в ходунці і показав своє нестримне бажання крокувати. Завдяки логопедичним заняттям мова чіткіше і зрозуміліше. Корекційні педагоги відзначили прекрасне логічне мислення і тягу до знань. На заняттях з ерготерапевтами підібрали найзручніші засоби для використання у споживанні їжі, правильності їх застосування. Сенсорна інтеграція взагалі приносить Назарчику неабияке задоволення, хоча і це є неабиякою роботою.

Ми хотіли би висловити свою щиру вдячність за реабілітацію, яку отримали у Міднародному центрі реабілітації і нейрофізіології "Я є". Фахівці центру як завжди дуже професійні та чуйні.

Особлива подяка благодійному фонду "Киян" , та платформу за фінансову допомогу, яку ми отримали для реабілітації.

 

Щира-щира вдячність кожній людині, яка не проходить повз і надає нашому хлопчику можливість лікуватися і реабілітуватися!

 

З повагою, родина Шевченко

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію