У зимові Карпати — за яскравими емоціями!

У зимові Карпати — за яскравими емоціями!

18 дітей з Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім" провели вихідні в горах. Це вже стало доброю традицією команди БФ ''Ти-Ангел" дарувати зимовий відпочинок своїм підопічним. Кожного року у час зимових канікул та Різдвяних свят наші волонтери організовують кількаденний відпочинок та святкування Різдва у Карпатах для дітей-сиріт. 

Через карантинні обмеження нам не вдалося відсвяткувати Різдво разом. Тому вирішили організувати поїздку дещо пізніше. Для дітлахів такий відпочинок виявився навіть кращим — море снігу і чудова погода! Діти каталися на санчатах, смажили шашлик, відпочивали в сауні та спробували ще багато розваг! Малечі дуже сподобався майстер-клас у справжній кузні — вони зрозуміли, що ковані вироби виготовляються дуже нелегко, але так захопливо! 

''Ти-Ангел'' намагається всебічно розширювати кругозір діток, які є під опікою Фонду. Подібні екскурсійні поїздки позитивно впливають на емоції - діти стають слухнянішими, уважними, у них з'являються нові захоплення та бажання вчитися і розвиватися. Намагаємось залучати кожен соцзаклад Івано-Франківщини, де перебувають діти у складних життєвих обставинах.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію