Реабілітація Міши триває

З радісттю повідомляэмо що реабілітація Мишка в центрі БО “БФ "АВАкновенное диво"” триває . Тут зібралися батьки та фахівці різних напрямів, які сприяють залученню дітей в життя суспільства. Тут навчають дітей спілкуванню, грі, готують їх до садочка та школи, вчать батьків, як формувати мовлення у дітей, як навчити їх бути самостійними та всьому, що є необхідним для повноцінного життя.

Назва центру складається з абревіатури АВА, що означає applied behavior analysis, або прикладний аналіз поведінки. Це найбільш ефективна система навчання різним навичкам, що доведено світовою практикою та науковими дослідженнями. У центрі працюють фахівці з АВА.

Всі ми мріємо про те, що дітей і дорослих з особливостями розвитку суспільство буде приймати без страху і з розумінням. Завдяки спільним зусиллям наші діти стануть краще розуміти навколишній світ, навчаться дружити, обслуговувати і забезпечувати себе самостійно, а не бути тягарем для суспільства, зможуть приносити користь, працюючи на підприємствах, роблячи відкриття.

 Дякуємо щиро за підтримку , віру в наших дітей і їх майбутнє.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію