Новини червень 2024

Маємо сумні новини про Ігоря Титаренка. У хлопця почав падати цукор, він майже не виходить на вулицю, щоб не знепритомніти у таку спеку. А його рідні постійно на зв’язку з лікарем, переживають за здоров’я Ігоря.

Ігореві необхідні сенсори. Один пристрій працює 14 днів і автоматично вимірює рівень глюкози та надсилає результат на телефони мами та Ігоря, а у разі критичної ситуації подає сигнал. Це позбавляє хлопця болючого проколювання пальців. І найголовніше, від різких «стрибків» глюкози менше страждають життєво важливі органи.

На початку повномасштабного вторгнення для Ігоря щодня доводилося викликати «невідкладну допомогу», оскільки обстріли викликали сильний стрес, і він непритомнів. Нині під час повітряної тривоги родина ховається у коридорі.

Ігор онлайн закінчив восьмий клас і перейшов до дев’ятого. За рекомендацією лікаря він займається важкою атлетикою і бігає на біговій доріжці, щоби глюкоза критично не підвищувалася.

Його батько нещодавно переніс операцію на хребті, на роботу повернутися не може, а мама стоїть на обліку в центрі зайнятості. Друзі, давайте допоможемо Ігорю менше страждати від болю та зберігати здоров'я!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію