Діти з Харкова отримали необхідну канцелярію

Дорогі благодійники та усі небайдужі! Завдяки завершеному збору ми змогли закупити 100 наборів канцелярських та шкільних товарів для дітей з родин, що відносяться до соціально-вразливих категорій, які з різних причин не евакуювалися з Харкова. Оскільки усі заняття зараз проводяться в режимі онлайн, ми закупили усі необхідні приладдя які дозволять дітям повноцінно займатися вдома. Усі набори були видані 21 вересня 2022 року, а вартість одного склала приблизно 750 гривень.

Усі шкільні набори були розподілені наступним чином:

Початкова школа – 40 наборів (куди увійшли: набір кольорового картону, набір кольорового паперу, альбом для малювання, тека для зошитів, тоненькі зошити у косу, лінію та клітинку, кольорові крейди, олівці, фломастери, фарби, прості олівці, ручки, лінійка, ластики, стругачки, пензлики, ножиці, пенал).

Середня школа – 40 наборів (куди увійшли: зошити у лінію та клітинку на 24 та 48 аркушів, пенал, кольорові ручки, кольорові стікери-закладки, кольорові маркери для тексту, набір лінійок, прості олівці та ручки, ластики, стругачки).

Старша школа – 20 наборів (куди увійшли: зошити у лінію та клітинку на 48 та 96 аркушів, кольорові ручки, кольорові стікери-закладки, кольорові маркери для тексту, набір лінійок, прості олівці та ручки, ластики, стругачки).

Дякуємо усім небайдужим, хто долучився до збору та допоміг нам організувати для 100 дітей з Харкова повноцінне навчання вдома. Дякуємо за вашу доброту!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію