1300 родин ВПО отримали допомогу продуктами

Шановні благодійники та усі, хто долучився до проєкту!

Із радістю повідомляємо, що завдяки зібраним коштам, ми змогли надати продуктову допомогу для 1300 родин ВПО, що знайшли прихисток у Солоницівській громаді. Це більше 2000 осіб, серед яких багато дітей, вагітних жінок та осіб з інвалідністю. Тепер ці люди зможуть тривалий час підтримувати себе їжею.

До наборів традиційно увійшли тільки продукти тривалого зберігання:  макарони, рис, пшенична крупа, цукор, олія, тушковане м'ясо, консервована риба, чай, згущене молоко та солодні снеки. Кожний набір вагою понад 10 кг. За умови раціонального споживання, харчів вистачить на 4 тижні для 1 людини і на 2 тижні для родини. Вартість одного такого набору склала 650 гривень. Усі бенефіціари мають документальне підтвердження свого статусу та перебувають на обліку у місцевих органах соціального захисту. 

Ця неоцінена допомога справді рятує життя людям, що більше 6 місяців живуть без власного даху над головою та не мають звідки чекати допомоги. Від імені нашої організації та від імені родин, які отримали продуктові набори, висловлюємо вдячність Благодійній організації Міжнародний Благодійний Фонд «Українська Біржа Благодійності» та благодійникам, які підтримали цей проєкт! 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію