БФ "Співдія" - проєкт успішно реалізований

В рамках благодійного проєкту «Sustainability4Ukraine: БО БФ “Співдія” (Састейнебіліті4Юкрейн: БО БФ “Співдія”)/Продуктові набори для південного регіону країни» вдалось закрити 2500 важливих запитів від людей, які постраждалі під час війни, що дуже потребували продуктової допомоги. На сумму 719 068 грн 58 копійок було закуплено та сформовано 2500 продуктових наборів, які були видані в гуманітарному хабі БФ “СпівДія” волонтерами нашої організації. Кінцевими бенефіціарами стали не тільки проживаючі у м. Одеса, а також Чорноморськ та інші міста та селища Одеської області. 

На суму 55000 грн були забезпечені операційні витрати пов'язані з реалізацією проєкту відповідно до затвердженого кошторису Додатку №2 до Договору №236 про благодійну діяльність від 13.12.2022 р.

Щиро дякуємо всім благодійникам, яким не байдужа доля всіх людей, які внаслідок російської агресії лишились можливості забезпечувати себе! Разом ми змогли забезпечити потребуючих найнеобхіднішим - продуктами харчування. Гарно дякуємо за вашу доброту!!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію