Мрії Кіри – здорове сердечко і закінчення війни

Лебединченко Кіра Сергіївна 07.09.2013 з міста Дніпро. Вроджена вада серця - вторинний дефект міжпередсердньої перегородки.

Разом з братом дівчинка народилась на 35-му тижні вагітності. На жаль, брат Єгор – інвалід з народження. З перших місяців життя Кіра спостерігалася у лікаря-кардіолога в місцевому кардіологічному центрі м. Дніпро. Наразі лікарі наполягають на проведенні оперативного втручання і встановленні серцевого імпланту.

Кіра з дитинства дуже кмітлива, розумна дівчина, рухлива, відвідувала дитячий садок, ходила на малювання і танцювальний гурток, зараз займається джиу-джитсу, а ще дуже любить пекти тістечка і прикрашати їх. Головна мрія Кіри – здорове сердечко і закінчення війни, щоб всі її родичі, які зараз воюють, повернулися додому.

З початком війни тато двійнят втратив роботу на будівництві і зараз має лише сезонні підробітки, торгуючи овочами. Мама працює технічним працівником у школі, отже родина не має змоги самостійно придбати серцевий імплант і потребує допомоги благодійників.

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію