Допомога для Волкова Дениса

Одразу після народження у Дениса виявили шуми в серці. При обстеженні у кардіолога поставили діагноз - вроджена вада серця. Кожного року родина проходила чергове обстеження та очікувала, що хірургічне втручання Денису буде  непотрібно, що отвір з часом закриється. Але на жаль,  дива не сталось.

Зараз Денису 10 років.  У листопаді цього року після  обстеження у Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова родину повідомили про необхідність операції.

Батьки сподівалася на проведення ендоваскулярної операції, яка відбувається без зупинки серця дитини та виключає ризики, які можливі при звичайній операції.  Але самостійно зібрати гроші на оклюдер  не мали можливості.

В родині двоє дітей, мати й батько -  військовослужбовці.  На даний час всі разом  поживають у гуртожитку. Батько кожні півроку потребує лікування  у зв'язку з хворобою. Дідусь, яким опікується мама, інвалід І групи, не має обох ніг.

Завдяки Світлані Панаіотіді та її друзям та близьким, за допомогою яких було придбано оклюдер, 15  листопада 2023 року  Денису зробили  ендоваскулярну операцію.

Зараз хлопчик почувається чудово, лікарі продовжують спостерігати за його станом та готують до виписки найближчими днями.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію