«Дуже шкодую, що мій день народження один раз рік», - Світлана Панаіотіді.

Цього року Світлана та її друзі і рідні зібрали 460 тис. грн для допомоги дітям з вадами серця. Родини цих маленьких пацієнтів не мають можливості самостійно придбати серцеві імпланти для проведення операцій на серці. Зібрана сума допоможе повернути до повноцінного життя п'ятеро дітей, з яких четверо вже прооперовані без розрізу грудної клітини.


Сьогодні, 3 листопада 2023 року, Світлана відвідала Інститут ім. Амосова, щоб особисто привітати маленьких пацієнтів, яким завдяки збору подарували надію на щасливе життя. В цей день було безліч обіймів, сліз щастя та теплих слів. Нарешті, батьки зможуть відпустити тривожні думки та спокійно спати, а їх діти зможуть навчатися разом з однолітками, займатися спортом та мріяти про майбутнє.
Завдяки людині з великим серцем, яка об’єднує навколо себе стільки небайдужих, врятованих дитячих життів з кожним роком стає все більше.
За весь час участі у благодійності, Світлана та всі, хто вітає іменинницю з днем народження, врятували більш 100 життів маленьких пацієнтів Інституту ім. Амосова.


Ми дуже вдячні Світлані та всім її друзям, які вже вкотре підтримали справу добра і творять справжні дива, навіть в цей непростий час!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію