Фотозвіт

Ваша допомога вже в Одеській обласній дитячій клінічній лікарні

Інфузійна терапія нині є одним з найважливіших лікувальних заходів під час виходжування недоношених діток, покликана вирішувати широке коло медичних завдань. Жодна з сучасних методик інтенсивної терапії і реанімації не обходиться без застосування інфузії. Вона забезпечує введення медикаментів і харчування діткам.

Сучасна інфузійна терапія у багатьох випадках вимагає введення препарату протягом тривалого часу мікродозами, що технічно неможливо без інфузійних шприцевих насосів дозаторів (інфузоматів) для інфузійної терапії. Це найбільш перспективні пристрої, що дозволяють точно розрахувати необхідну дозу і швидкість введення лікарського засобу, а також захищають від попадання в вену повітря після закінчення процедури.

Інфузомат грає важливу роль в клінічній практиці при лікуванні передчасно народжених дітей – він дозволяє вводити препарати в точно розрахованому дозуванні, уникаючи її перевищення. Найчастіше шприцеві насоси (дозатори) застосовуються в реанімаційних відділеннях, а також для проведення анестезії під час хірургічних втручань. Шприцеві насоси (інфузомати) – це те, без чого неможливо виходити дитину.

Завдяки вашій допомозі ми передали відділенню з виходжування передчасно народжених дітей в Одеській обласній дитячій клінічній лікарні двоканальний шприцевий насос, який буде з точністю до краплинки вводити ліки і харчування малюкам.

Дякуємо, благодійники dobro.ua

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію