Терплячий Максим бореться з недугою

Доброго дня. Це мама Максима Затуливiтра. Ми закiнчили курс реабiлiтацii в Центрi стимуляцii мозку, кошти  на який ми зiбрали завдяки БФ КИЯН.

На початку курсу ми пройшли консультацiю невропатолога, зробили електроенцефалограму, консультацiю нейрореабiлiтолога, в результатi нам призначили наступнi процедури: ЛФК(лiкувальна фiзкультура), мозжечкова стимуляцiя, логопед, логопедичний масаж, голкорефлексотерапiя, бiоакустична корекцiя (БАК), транскранскранiальна мiкрополяризацiя(ТКМП).

На заняттях ЛФК працювали над покращенням рiвноваги та впевненостi ходи, навчались самостiйно пiдiйматись на сходинки та за допомогою рiзних вправ краще володiти своiм тiлом. На заняттях з логопедом навчались розумiти iнструкцii, виконували вправи на розвиток логiчного мислення, на розвиток звуконаслiдування. Метою логопедичного масажу було зменшити тонус в обличчi, та зробити язик бiльш активным та готовим до утворення нових звукiв. БАК та ТКМП це апаратнi методики, якi повиннi були стимулювати та зробити бiльш активным тi зони, якi вiдповiдають за мисленя, розумiння i мову. Голкорефлексотерапiя теж активуэ необхiднi зони та покращуэ кровообiг. На протязi курсу спецiалiсти вiдзначали покращення в Максима розумiння, концентрацii, уваги, старанiсть, бажання виконували завдання, покращення рiвноваги. Максим навчився самостiйно виходити на двi сходинки, виконувати завдання, якi пропонуэ логопед, з явилось деяке звуконаслiдування.

Ми дуже радi помiчати покращення в станi дитини, радi бачити що син починаэ нас розумiти. Спецiалiсти кажуть що позитивна динамiка буде спостерiгатись i пiсля закiнчення курсу.

Ми дякуэм Фонду Киян, його головi Вiкторii Матвiiвнi, всiм хто долучився до забору коштiв, всiм спецiалiстам, якi якiсно та з особистим пiдходом працювали з сином.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію