Терплячий Максим бореться з недугою. 2

Доброго дня. Це мама Максима Затуливiтра. Вчора закiнчили черговий курс реабiлiтацii в клiнiцi "Центр стимуляцii  мозку". Хочемо подякувати Благодiйному фонду "Киян", особливо його головi Вiкторii Матвiiвнi, а також всiм людям, якi зробили благодiйний внесок.

 Дякую, що дали нам можливiсть лiкувати нашого сина.

 Реабiлiтацiю ми почали ще на початку грудня 2021 року, але змогли пройти лише 4 днi процедур тому, що Максимчик захворiв на гострий трахеобронхiт, довелось переривати курсi i iхати додому лiкувати гострий перiод хвороби.

  I от з 31 сiчня по 11 лютого ми пройшли повний курс реабiлiтацii  в клiнiцi "Центр стимуляцii мозку". На курсi нейрореабiлiтолог нам призначив такi процедури:  лазеротерапiя низькоi iнтенсивностi, бiоакустична корекцiя(БАК), логопедичний масаж, логопедичне заняття, лiкувальна фiзкультура(ЛФК).

По закiнченю курсу зробили елекроенцефалографiю та пройшли косультацiю невролога. Займались з Максимом спецiалiсти, якi працювали з ним i на попереднiх курсах, тому заняття були максимально ефективнi, так як вже налагоджений план роботи над розвитком дитини. На ЛФК працювали над закрiпленням вже здобутих навичок та над освоэнням нових, таких як пiднiманням i спусканням по сходинкам.

В Максима були певнi успiхи, вiн самостiйно змiг спуститись з двох сходинок. Логопед вiдзначав певний рух вперед. Максим почав краще розумiти звернену мову, виконувати команди та завдання, також пiд час логопедичного масажу спецiалiст вiдзначав що язик почав працювати набагато краще. Апаратнi методики теж дадуть свiй результат. На ЕЕГ невролог вiдзначила позитивну динамiку, також лiкар зазначила, що в Максима зменшився тремор рук, син став спокiйнiший та уважнiший. Ми надзвичайно радi бачити позитивнi змiни i ще раз хочемо подякувати за вклад в здоров я i розвиток нашого сина.

С Подякою, родина Максима Затуливітер.

 

БЫТЬ ДОБРУ!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію