Цей мужній хлопчик хоче одужати

Доброго дня! Дуже хочеться щоб так було...

Трішки  гарних новин від Нікітки. Не дивлячись на обставини в нашій країні, завдяки вам ми закрили збір на реабілітацію. Це була дуже радісна новина для всієї нашої сім'ї. Ось тільки лишалося знайти куди їхати і квартиру... З Божою помічю все скоро вирішилося!!! І вже в пятницю ми скінчили двотижневий курс реабілітації. Нікітці він дався трошки тяжко, перші дні було багато сліз, бо боліло і тягнуло все тіло. Була дуже довга перерва між реабілітаціями і тонус брав своє...

На третій день вже було помітно, що стало трошки легше і Нікіта втягується. Під кінець курсу він знов почав топати з підтримклю і потроху контролювати голову, покращівся сон, бо перестало крутити і тягнути його тіло, а також покращівся настрій))) Тонус пішов, але зупинятися як ми зрозуміли неможна, бо занять вдома, без фахівців йому недостатньо, тому знову записалися на черговий курс реабілітації!!!

 І це все завдяки Вам та Вашій підтримці! Величезна подяка кожному з вас, Божої вам опіки і мирного неба! Скорішої перемоги!!!!

Окрема вдячність Викторії Матвіївні і її команді, бо в цей час вони не забувають про своїх підопічних.

 

 

Миру нам усім. І сподіваюся що наступну реабілітацію ми відбудемо без гулу сирен і на вільній від окупантів, любій Украіїні!!!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію