Дякуємо за підтримку скарбнички! Разом з вами ми продовжуємо надавати допомогу!

Шановні благодійники, щиро дякуємо вам за те, що вже 23 місяця з початку великої війни в Україні ви підтримуєте нашу скарбничку «Україна - порад усе!». За цей час у цю скарбничку зібрано більше 43 млн грн. Це дозволило нам підтримати 101 проєкт, які були профінансовані 111 разів.

Зокрема, надана допомога в обладнанні Херсонської обласної інфекційної лікарні, яка через катастрофу на Каховській ГЕС та розповсюдження інфекцій, має потребу в удосконаленні діагностики організму на кишкові захворювання.  

Як ми інформували раніше, для лікарні були закуплені лабораторна витяжна шафа та рН-метр. Виготовлення витяжної шафи зайняло певний час. І в кінці листопада 2023 року  обладнання передано лікарні.

РН-метр – ідеальний прилад для систематичного моніторингу РН-поживних середовищ, що є дуже важливим етапом для діагностики кишкових захворювань, а лабораторна витяжна шафа – забезпечить робоче місце для безпечної роботи з біологічним матеріалом, що при збільшенні обсягу роботи має велике значення.

Обладнання допоможе лікарям  Херсонської інфекційної лікарні надавати якісну медичну допомогу.

З усіма реалізованими проєктами можна ознайомитись у розділі «Профінансовано» і побачити детальну інформацію та фотозвіти.

Щиро дякуємо вам за допомогу!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію