Щиро дякуємо всім благодійникам за підтримку скарбнички!

Шановні наші благодійники! Щиро дякуємо вам за те, що вже 22 місяців з початку великої війни в Україні ви підтримуєте нашу скарбничку «Україна - порад усе!». За цей час у цю скарбничку зібрано понад 43 млн грн. Це дозволило нам підтримати 101 проєкт, які були профінансовані 111 разів.  

Зокрема, було профінансовано проєкт-скарбничка “DNIPRO-M: інструменти для захисників України”. Українська мережа майстерності Dnipro-M надає інструменти нашим захисникам та волонтерам. Електро- та ручні інструменти, аксесуари до них та витратні матеріали, засоби індивідуального захисту тощо.  Інструменти надаються  військовим частинам, волонтерським організаціям та підрозділам ДСНС на Донецькому та Луганському напрямках, у Харківській, Дніпропетровській, Миколаївській та Херсонській областях та інших. Інструменти допомагають українським воїнам та рятувальникам облаштовувати свої позиції, робити укріплення та ремонтувати техніку.   

Зокрема, у липні та жовтні 2023, і інструменти та матеріали були передані для 4 військових частин. Це стає можливим і завдяки вашій підтримці! 

З усіма реалізованими проєктами можна ознайомитись у розділі «Профінансовано» і побачити детальну інформацію та фотозвіти. 

Щиро дякуємо вам за допомогу! 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію