Новини липень 2024

Весь квітень і початок травня хлопець провів у лікарні, в нього виявили ковід, який розпочався із шлунково-кишкового тракту і температури, а закінчився важкою пневмонією. Все ускладнилось тим, що дитина не вміє відкашлювати мокротиння, тому доводилось перебувати в лікарні і робити постійні крапельниці, а через тонкі вени проводити необхідні маніпуляції було ще важче. 

Трохи пізніше Білалу провели повторну операцію з ентропіону повіки. Цього разу післяопераційні шви були глибокими,і на їх загоєння пішло багато часу. 

Через тиждень сім'я зіткнулася з новою проблемою: в дитини відбулося запалення уколу на сідничці, яке досягло розмірів курячого яйця, тож, мама була вимушена робити примочки з магнезію та гепарину і масажувати це місце, бо хірург був налаштований на операцію під наркозом. 

Наразі у хлопця продовжуються проблеми зі шлунком - ще не відновився після ковіду і прийому антибіотиків.

Найближчим часом в родини дуже багато планів: сімейний лікар призначив контрольне УЗД черевної порожнини, а на кінець липня запланована реабілітація. 

Цього року Білал стане першокласником за індивідуальною програмою навчання. Тому до осені він має пройти медичне обстеження у всіх фахівців.
Дякуємо кожному, хто підтримав хлопця!

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію