Продуктовий кошик для нужденних під час Covid-19

Пандемія COVID-19 негативно вплинула на матеріальне становище багатьох – людей з І групою інвалідності, самотніх літніх людей, вдів, які самостійно виховують дітей, багатодітні сім’ї, сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та людей з підтвердженою інфекцією COVID-19.

БО «БФ «Карітас-Хмельницький УГКЦ» не залишає найуразливіші категорії без підтримки , надаючи їм допомогу продуктами харчування,  працівники організації чи не щодня спілкуються з родинами у кризі, з одинокими та немічними людьми похилого віку, які виживають на мізерні доходи і які в силу різних обставин не в змозі купити навіть хліба, не говорячи вже про м’ясні, молочні продукти та солодощі. Адже такі сім’ї, які опинилися за межею бідності, залишилися сам на сам зі своїми проблемами. Вони стали заручниками ситуації та змушені терпіти голод і нестатки.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Хмельницький УГКЦ» вже понад 18 років не залишає людей похилого віку,  людей з інвалідностю, багатодітні сім’ї, сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування наодинці зі своїм горем і проблемами. Довгий час організація використовувала власні ресурси для забезпечення первинних потреб людей, які опинилися у СЖО. У зв’язку з кризовою ситуації в країні та поширенням пандемії коронавірусу наші ресурси вичерпуються, а кількість потребуючих збільшується. Як наслідок – самотні літні люди, сім'ї, що опинились у складних життєвих обставинах не мають  можливості придбати найнеобхідніші продукти харчування.

Допомога кожного з Вас забезпечить продуктовими наборами одиноких хмельничан похилого віку, людей з інвалідностю, багатодітні сім’ї, сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та допоможе усім потребуючим впродовж свят почуватися менш обділеними долею. Давайте всі разом прийдемо на допомогу до тих людей, які цього дуже чекають і потребують, адже хто, як не ми, зможемо це зробити.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію