Новини квітень 2024

Сьогодні - Всеукраїнський день психолога. День людей, покликання яких - зберегти наше психічне здоров'я, зцілити душевні рани й відновити наш спокій.

І в цей день ми розкажемо про ще одну дитину, яка дуже чекає на заняття з психологом!

В Олесі Олійник рідкісне генетичне порушення – синдром п'ятої хромосоми, який проявляється порушеннями розвитку опорно-рухового апарату, пороком серця, затримкою психомовного розвитку тощо.

Її мама Світлана розповідає про нові досягнення Лесі після того, як дівчинка в січні пройшла реабілітацію в нашому "Іоанновому центрі". Там з нею займалася й психологиня, яка вдало підбирала для малечі заняття та давала поради батькам, як допомогти розвиватися своїй донечці.

В Олесі навіть з'явилися нові слова: на, бери, ще!

"Якщо буде фінансова допомога для занять з психологом, - пише Світлана, - це для Лесі наче 5 кроків уперед до розуміння мови!"

10 занять коштують біля 4 500 грн. Друзі, давайте підтримаємо Олесю, щоб дівчинка подолала ті кроки, які наближають її до розуміння зверненого мовлення!

Зазвичай, подібна ситуація в багатьох родинах, в яких виховуються дітки з психіатричними та неврологічними порушеннями. У черзі на нашу послугу «Дитячий психолог» зараз 15 дітей.

Усім їм потрібна наша допомога!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію