Новини липень 2024

У суботу Василеві виповнилось 18 років. Його привітали найрідніші люди: бабуся, тітка, сестри й брат. Хлопець отримав на свято довгоочікуваний подарунок - музичну колонку. На більш коштовні презенти родина наразі не розраховує, бо кожна копійка на вагу золота.

Кошти на операцію для Василя збирали всім світом, адже сума 400 000 грн непідйомна для родини. Тітка Василя зверталася в усі інстанції, фонди, до депутатів та знайшла частину необхідної суми самотужки, решту коштів зібрали, дякуючи донорам та підписникам Української Біржі Благодійності та БФ "Помагаєм".

Василеві призначили цілий перелік передопераційних обстежень (УЗД, ЕКГ, МРТ), аби подивитись чи прогресує сколіоз і в якіому стані знаходятья внутрішні органи. Все це хлопець пройшов наприкінці червня в Одесі. 
Лікар з Міжнародного центру нейрохірургії переглянув результати обстеження та повідомив, що випадок у хлопця дуже не простий, операція триватиме 10-15 годин, тож потрібно мати з собою додаткові кошти для екстреного реагування та ліків після операційного втручання. Сколіоз прогресує, внутрішні органи зміщені. 
Операція запланована на 16 липня поточного року. 

Тітка Оксана була шокована такою звісткою, що доведеться ще десь шукати додаткові кошти та благала лікаря про знижку на проведення операції. Лікар пообіцяв розглянути її прохання та піти назустріч,  але про яку саме знижку йде мова - не повідомив.
Триматимаємо кулачки за нашого хлопця та сподіваємось, що вже зовсім скоро він зможе випрямити спину та дихати на повні груди. 
Дякуємо кожному, хто підтримав цей проєкт.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію