13.03.2024 пройшла операція у Цуньовського Матвія, 2015 р. н.

Матвій з невеликого міста Городок  під Львовом. Хлопчик життєрадісний та дружелюбний. Що його серце б'ється трошки по-іншому, батьки навіть не здогадувалися.

В дитинстві Матвій дуже часто хворів на простудні захворювання. У 3 роки після чергової застуди лікарі почули шуми в серці дитини. Зробили додаткове обстеження і виявилося, що у нього коарктація аорти (звуження аорти). Так в 4 роки Матвій вперше попав на операцію до лікарів інституту Амосова. Операція пройшла вдало, стан хлопчика відновився. Матвій  пішов до школи і здавалася повернувся до звичайного життя.

Але на початку 2024 року стан хлопчика погіршився. На обстеженні в Амосова виявили, що у Матвія аневризма. При цій  хворобі небезпечним ускладненням може бути раптовий розрив артерії. Лікарі повідомили про необхідність проведення термінової ендоваскулярної операції аневризми.

Вартість імпланту для проведення операції Матвію становить 119 947 грн і це занадто велика сума для родини хлопчика.

Родина звернулася за допомогою.

13.03.2024 року Матвію зробили ендоваскулярну операцію. Вона пройшла вдало і є надія, що здоров’я хлопчика швидко відновиться і всі хвороби серця залишаться в минулому. Оклюдер для операції було придбано завдяки благодійникам, які підтримують ініциативу Сабіни.

Щиро дякуємо за допомогу Сабіні Мусіній і кожному благодійнику за  врятоване сердечко Матвія.

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію