19.03.2024 пройшла операція у Смолюка Івана, 2016 р.н.

Івану 7 років, він навчається у 2 класі початкової школи міста Києва. Вчиться добре, особливо йому дається математика, а улюблений предмет -  фізкультура. Ваня займається плаванням, танцями й футболом. Тренується в ДЮСШ Дарниця. Мріє стати професійним футболістом. З раннього дитинства у хлопчика не було діагностовано жодних симптомів, що вказували б на серцеву ваду. Про діагноз Івана - вроджена вада серця, дефект міжпередсердної перегородки дізналися тільки у жовтні 2023 року. З таким діагнозом інтенсивні фізичні навантаження виключені, а мрія Вані про успіхи в спорті стає недосяжною.

Ваду серця  у Вані можливо скорегувати ендоваскулярним методом за рахунок встановлення оклюдера. Вартість оклюдера мама Івана самостійно сплатити не може. Батьки хлопчика не живуть разом. Мама наразі перебуває в декретній відпустці по догляду за сестричкою Івана, якій ще немає 2-х років. До відпустки працювала перекладачем.

19.03.2024 року Івану була проведена ендоваскулярна операцію. Оклюдер для операції було придбано завдяки благодійникам, які підтримали ініціативу Сабіни.

Тепер Ваня має можливість жити повноцінним життям активного школяра та мати надію на міцне здоров'я без обмеження фізичних навантажень. І можливо, мрія хлопчика про професійний спорт здійсниться.

Щиро дякуємо за допомогу Сабіні Мусіній і кожному благодійнику!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію