21 листопада 2023 року пройшла операція Старшиніна Артема, 2010 р.н.

Артему зараз 13 років, він з міста Олександрія, Кіровоградської області. У три місяці хлопчику виявили порушення в роботі серця. Коли Артему виповнився рік,  після обстеження лікарі запевнили, що ризики мінували. Але у 2,5 роки в Артема почалася задишка, яка заважала займатися активними іграми з ровесниками, почала набиратися надлишкова вага через обмеження в заняттях спортом. Рідні  сподівались, що все це наслідки частих застудних захворювань, якими хлопчик часто хворів у дитинстві. Лише в цьому році лікарі направили хлопця до кардіологів, які під час обстеження повідомили про необхідність проведення  операції.

Артем з малозабезпеченої родини, родина не має змоги самостійно зібрати кошти та оплатити вартість оклюдера для проведення ендоваскулярні операції.

Завдяки  благодійникам та Сабіні Мусіній проведення операції з встановленням серцевого імпланту  стала можливим.

21 листопада 2023 року  Артему була проведена операція в Національному інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова. Зараз хлопчик почувається чудово, лікарі продовжують спостерігати за його станом та готують до виписки найближчими днями.

Дякуємо за допомогу кожному благодійнику та Сабіні Мусіній!

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію