29 травня 2024 року пройшла операція у Шульги Марти 2019 р.н. з Запорізької обл.

Маленька, слабка, але водночас дуже сильна Марта бореться за життя з народження.

Марта – очікування дитина в родині. На жаль,  перші сумні звістки з'явилися ще  в пологового будинку - гіпоксія. А через 4 місяці Марта потрапила до лікарні: 2 зупинки серця та тиждень коми. Місяць дівчинка провела на апараті ШВЛ. Потім ще протягом року знаходилась у  лікарні: обстеження, лікування та перші виставлені діагнози, серед яких -  вроджена вада серця та аномалія денді-уокера.

Батьки не припиняють вірити в донечку, проходять реабілітаційні курси, займаються з фахівцями вдома.

Але війна внесла свої корективи. Родина з міста Бердянськ, Запорізькій обл. Напочатку повномасштабної війни вимушені були виїхати, розуміючи ризики для особливої дитини. Зараз родина мешкає в м. Рівне, де довелося починати життя з нуля. Дівчинка все частіше почала хворіти, що дає додаткове навантаження на дитяче сердечко. На консультації у лікарів  інституту ім. Амосова було виявлено, що серце Марти збільшене у розмірах і дівчинка терміново поребує проведення ендоваскулярної операції.

Мама Марти не може працювати, бо треба доглядати за донькою; тато працює вантажником. Усі рідні залишаються в окупації. Зібрати необхідну суму на оклюдер родина не має можливості. 

29 травня 2024 року Марті була проведена операція з закриття вади серця. Оклюдер для операції було придбано завдяки збору «Все у твоїх руках»

Щиро дякуємо всім благодійникам! Ви врятували ще одно дитяче сердечко і подарували шанс на щасливе майбутнє дівчинки.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію