Фотозвіт

Завдяки завершеному збору на проєкт «Їжа для стареньких» ми приготували та видали 980 додаткових порцій поживної їжі, що складалися з першої страви (супи, борщі, розсольники, куліши тощо), другої страви та гарніру (котлети з гречкою, макарони з сосисками, плов, пшенична каша з тефтелями тощо) та хлібу, печива й чаю з цукром.

На зібрані 20 783,00 грн ми змогли придбати необхідні продукти для приготування обідів (овочі, м’ясо, крупи, макарони, чай, консерви тушковані, сосиски тощо) та пластикову тару (стакани для першої страви, стакани для другої страви та гарніру, кришки на стакани). Готові обіди ми роздавали відповідно до нашого графіку видачі, 2 рази на тиждень, по 1 набору готової їжі на 1 підопічного (за 1 видачу видаємо 200-250 наборів їжі) протягом січня 2022 року. Наші заходи проходять з дотриманням карантинних умов, кожний набір індивідуально запакований, пакування продезінфіковано, волонтери працюють у рукавичках, масках та мають сертифікати про вакцинацію.

Усі наші підопічні висловлюють щиру подяку МБФ "Українська Біржа Благодійності" та усім небайдужим, хто долучився до збору коштів! Дякуємо за вашу доброту та підтримку!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію