Здійснити мрію Єгора. 2

Доброго дня, пройдено ще один курс реабілітації з Єгорчиком, і ми на сходинку вище на шляху до мрії.
Мене звати Екатерина Мироненко, і ми щиро хочемо подякувати @TAG. щойно відкрилася велика сім'я чудових професіоналів, які знають свою справу та вкладають душу та зусилля, щоб допомогти нашій малечі, у нас були ЛФК та масажні процедури, логопедичні заняття та логопедичний масаж, акупунктурефлікс ерапія, коригуючі заняття, сенсорність, напруження, пульсова магнітна терапія.
Два тижні ми були в центрі, і за ці 2 тижні дитина змінилася в очах. нам вже 4 роки, завдяки центру ми чітко можемо тримати голову,розвилось багато солодких слів,які раніше не могли говорити,ноги,руки зміцніли,намагаємось перекинутися,до того він постійно брехав,бу зараз це просто неймовірно, але він тихенько вчиться стояти, тримаючи спину, а також намагається повторювати звуки позаду мене. ви просто не можете впізнати мого сина)
Щиро хочу подякувати нашим чудовим донорам, які допомагають нам і переживають за нашого сина, а також чудовій людині Чередніченко Вікторії Матвеївні, президенту благодійного фонду "Фонд Киян" за її сили і працю, час ) за допомогу, яка є неоціненний для нас) і молодий команда сильних спеціалістів, цей центр буде для вас як сім'ї, яка не тільки обере зручний для вас час для занять, а й зробить все можливе, щоб ваші діти були щасливі)
Миру вам і чистого неба над головою)
Родина Єгора Мироненка.
БЫТЬ ДОБРУ!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію