Життя Максима сильніше смерті. 4

 

Доброго дня, дорогі наші благодійники, феї і просто люди зі щирим серцем.

Ми раді сповістити Вам, що вкотре за вашої підтримки змогли пройти такий важливий для нас курс реабілітації в центрі «Пріоритет».

 За цей час у Максима відбувся досить значний стрибок в зрості, що не найкраще вплинуло на нашу ЕЕГ, але завдяки досвідченому епілептологу Стеценко Т.І.  ми змогли підібрати потрібну дозу протисудомного препарату та розпочати реабілітацію.

Цього разу синочок порадував нас своїм бажання займатися на корекційних заняття з Квятковською Людмилою та логопедичних- з  Полтавською Вікторією.

Якщо раніше мотивація була зниження, то зараз почав краще концентрувався, ловити погляд та старається виконувати завдання.

З комунікацією йому ще дуже важко, але в нашому арсеналі з’явилися нові приголосні звуки, і це не може не радувати нас.

Щодо ЛФК, то Буньковський Євген знайшов з Максимом спільну мови і він охоче вертикалізується та виконує вправи. Кроки даються ще важко, через спастику в ніжках, але головне, що йому це подобається і не аби як мотивує нас працювати ще більше.

 Також, слова нашої вдячності, летять Вікторії Матвіївні, всім співробітникам центра та тим, хто долучився до нашого збору. А ми,тим часом, вже записалися  на другий етап реабілітації в лютому місяці.

 Бажаємо всім міцного здоровя, позитиву і віри в краще, бо ви шановні вселяєте цю віру в нашого синочка:) Низький Вам уклін.

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію