Життя Максима сильніше смерті. 4

Доброго дня, всім нашим друзям!

 Цього разу знову ділимося з вами своїми результатами.

У нашого Максима стала кращою енцефалограма, тож препарат працює і ми змогли пройти повторний курс в центрі «Пріоритет».

Наша невролог дозволила пройти курс рефлексотерапії, тож ми знову раді були попрацювати з Мілюшиним Михайлом Борисовичем. Після курсу тонус став значно меншим.

Також, хочемо відмітити реабілітолога-Буньковського Євгена. У нас стала міцнішою спина у Максима, а також отримали рекомендації щодо подальшої роботи з рівновагою.

Логопеди: Коза Оксана Володимирівна та Тополевська Ірина Миколаївна, знають добре свою справу та мають з Максом певний зв’язок. А він в свою чергу,стає більш уважнішим та добре виконує вказівки.

Квятковська Людмила Юріївна-це взагалі наш супер педагог, її підхід та відчуття здібностей дитини-просто вражають. На заняттях пів години сину було замало і ми з задіють взяли цілу годину, після якої він не хотів залишати кабінет. Вони на заняттях і вироби готували, і клеїли, і проходили підготовку до школи, відпрацьовували комунікативні моменти, а для нього зараз це дуже важливо, бо цього роки ми плануємо йти до першого класу.

Тож, всім хто долучився до збору коштів, ми надзвичайно вдячні вам, ви наші чарівники, які допомагають Максиму все ближче дістатися до нашої мрії.

 Вікторії Матвіівні окреме-дякуємо за організацію зборів, Каленик Юлії-дякуємо за врахування всіх побажань щодо розкладу, працівникам центру-за уважне ставлення до нас.

 Ми всім посилаємо тисячі посмішок і зичимо міцного здоров'я. Хай ваші добрі справи повертаються до вас сторицею. З повагою сім’я Ватаг.

 

БЫТЬ ДОБРУ!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію